Brompton x Barbour M6L

Brompton x Barbour
€1.830,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

Materiaal Staal
Merk Brompton
Type Vouwfiets
Versnellingen 6 speed
Wielmaat 16 inch


Beschrijving


Het luxe Britse kledingmerk Barbour is een samenwerking aangegaan met Brompton. Samen hebben ze een kleine collectie kleding en een special edition Brompton gemaakt. Barbour heeft een aantal hoogwaardige en waterdichte jassen ontworpen. De jassen zijn niet alleen bijzonder stijlvol, maar zijn ook nog eens functioneel voor gebruik op de fiets in alle weersomstandigheden.

Ook is er een Brompton M6L omgetoverd tot een waar kunstwerk. Typische Britse stijl in combinatie met functionaliteit. De Brompton is uitgerust met een M-stuur en 6 versnelingen, zodat de fiets geschikt is voor alle omstandigheden. De fiets heeft alleen spatborden en geen bagagerek om het gewicht laag te houden en de fiets een strak uiterlijk te geven. 

Wel komt elke Brompton x Barbour vouwfiets met een special edition tas. Deze Babour x Brompton Tarras tas biedt genoeg ruimte om al uw spullen mee te nemen op de fiets. De tas past mooi bij de rest van de fiets. Ook is de fiets uitgerust met een lederen zadel van Brooks.

Met deze fiets heeft u een speciale Brompton die Britse stijl combineert met functionaliteit. Bovendien zal de Brompton slechts in beperkte oplages worden geproduceerd en heeft u dus echt een unieke Brompton.