Brompton Raw Lacquer
Brompton Raw Lacquer

Specificaties

Merk Brompton
Wielmaat 16 inch
Special Edition Raw Lacquer
Versnellingen 1 speed, 2 speed, 3 speed, 6 speed
Materiaal Staal
Type Vouwfiets

Beschrijving

Met de Brompton Raw Lacquer heeft Brompton weer een unieke vouwfiets neer te zetten. Sinds de verhuizing naar een nieuwe fabriek in London, is het Brompton gelukt om deze bijzondere laklaag te ontwikkelen. De lak heeft een rookachtig doorzichtig uiterlijk, hierdoor zijn de lasnaden onder de lak zichtbaar. Dit zorgt voor een hele bijzondere look.

 

Deze Brompton is net als alle andere Brompton fietsen volledig samen te stellen naar wens. De opties die u hier ziet zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Komt u gerust eens langs in onze winkel om alle opties te bespreken of neem een kijkje in onze Brompton Bike Builder om alle opties door te lopen.

 

De prijs van de fiets is afhankelijk van alle onderdelen die u kiest, de prijs van de fiets is hier met de L spatborden (alleen spatborden, geen bagagedrager) en met Schwalbe Marathon banden. Deze banden, monteren wij standaard op al onze Brompton vouwfietsen, aangezien deze een betere lekbestendigheid hebben en langer meegaan dan de standaard Brompton banden.

Brompton Raw Lacquer

Brompton Raw Lacquer
€1.405,00
* Bagage
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten