Brompton Black Edition Orange
Brompton Black Edition Orange

Specificaties

Merk Brompton
Wielmaat 16 inch
Versnellingen 2 speed, 6 speed
Materiaal Staal
Type Vouwfiets

Beschrijving

De Brompton Black Edition is terug, in vier kleuren waarvan twee nieuwe. Één van die kleuren is deze Black Edition in Oranje. De Brompton Black Edition is voor het eerst geïntroduceerd in 2015 en was meteen een groot succes, geïnspireerd door het nachtleven sprak deze nieuwe Brompton een jong en dynamisch publiek aan.

De fiets komt met een oranje laklaag, die sinds kort in de nieuwe fabriek in London aangebracht wordt en erg levendig is. Met deze Brompton heb je een uitgesproken fiets die wel stijlvol blijft. De gemonteerde onderdelen zijn zwart in plaats van de klassieke zilveren accenten. Voor 2019 zijn er nog meer onderdelen zwart gespoten en zijn de laatste product updates doorgevoerd.

De fiets is alleen verkrijgbaar met het H stuur en kan worden verkregen met 2 of 6 versnellingen. Zoals gebruikelijk bij Brompton, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om deze Brompton te configureren. Zo is er de keus uit batterijverlichting of alleen reflectoren. De keus aan verschillende lengtes van de zadelpennen maakt dat de fiets geschikt is voor mensen van verschillende lengtes.

Brompton Black Edition Orange

Black Edition
1.235,
* Bagage
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten