Brompton Black Edition Oranje
Brompton Black Edition Oranje

Specificaties

Merk Brompton
Jaar 2018
Wielmaat 16 inch
Special Edition Black Edition 2018
Versnellingen 2 speed, 6 speed
Materiaal Staal
Type Vouwfiets

Beschrijving

De Brompton Black Edition is terug voor 2018, met twee nieuwe kleuren en twee bestaande kleuren. Één van die bestaande kleuren is deze Black Edition in Orange. De Brompton Black Edition is voor het eerst geïntroduceerd in 2015 en was meteen een groot succes, geïnspireerd door het nachtleven sprak deze nieuwe Brompton een jong en dynamisch publiek aan.

De fiets komt met een oranje laklaag, deze laklaag wordt sinds kort gespoten in de nieuwe fabriek in London en is ontzettend levenig. Met deze fiets heb je een uitgesproken fiets die wel stijlvol blijft. De onderdelen die op deze Brompton vouwfiets gemonteerd zijn zijn dan ook zwart in plaats van de klassieke zilveren accenten. Voor 2018 zijn er nog meer onderdelen zwart gespoten en zijn de laatste product updates doorgevoerd.

De fiets is verkrijgbaar met het S, M of H stuur en kan worden verkregen met 2 of 6 versnellingen. Zoals u gewend bent van Brompton, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om deze Brompton te configureren. Zo is er de keus uit Shimano verlichting op naafdynamo, batterijverlicht of alleen reflectoren ook de keus aan verschillende lengtes van de zadelpennen maakt dat de fiets geschikt is voor mensen van verschillende lengtes. Wij hebben er echter wel voor gekozen om al deze Brompton fietsen met Schwalbe Marathon banden te laten komen, dit vanwege de betere lekbestendigheid en grip t.o.v. de normale Brompton banden.

Brompton Black Edition Oranje

Black Edition
€1.325,00
* Bagage
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten