Brompton Black Edition Raw Lacquer

Black Edition
€1.550,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent. Reserveer direct

Reserveren

* Stuur
* Versnellingen
* Zadelpen lengte
* Verlichting
* Zadel
* Bagage
Jaar 2018
Materiaal Staal
Merk Brompton
Type Vouwfiets
Versnellingen
Wielmaat 16 inch


Beschrijving


De Brompton Black Edition is terug voor 2018, met twee nieuwe kleuren en twee bestaande kleuren. Één van die nieuwe kleuren is deze Black Edition in Raw Lacquer. De Brompton Black Edition is voor het eerst geïntroduceerd in 2015 en was meteen een groot succes, geïnspireerd door het nachtleven sprak deze nieuwe Brompton een jong en dynamisch publiek aan.

De Raw Lacquer lak is een nieuwe lak, die Brompton heeft ingevoerd na de verhuizing naar de nieuwe fabriek in London. De lasnaden onder de lak zijn nog steeds zichtbaar door een zwarte rokerige lakllaag. Dit geeft een unieke look die door veel mensen gewaardeerd wordt. De onderdelen die op deze Brompton vouwfiets gemonteerd zijn zijn dan ook zwart in plaats van de klassieke zilveren accenten. Voor 2018 zijn er nog meer onderdelen zwart gespoten en zijn de laatste product updates doorgevoerd.

De fiets is verkrijgbaar met het S, M of H stuur en kan worden verkregen met 2 of 6 versnellingen. Zoals u gewend bent van Brompton, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om deze Brompton te configureren. Zo is er de keus uit Shimano verlichting op naafdynamo, batterijverlicht of alleen reflectoren ook de keus aan verschillende lengtes van de zadelpennen maakt dat de fiets geschikt is voor mensen van verschillende lengtes. Wij hebben er echter wel voor gekozen om al deze Brompton fietsen met Schwalbe Marathon banden te laten komen, dit vanwege de betere lekbestendigheid en grip t.o.v. de normale Brompton banden. De fiets komt met de L-uitvoering spatborden.