Brompton Black Edition Raw Lacquer
Brompton Black Edition Raw Lacquer

Specificaties

Merk Brompton
Wielmaat 16
Special Edition Raw Lacquer
Versnellingen 2 speed, 6 speed
Materiaal Staal
Type Vouwfiets

Beschrijving

De Brompton Black Edition is terug. Verkrijgbaar in vier kleuren waarvan twee nieuwe. Één van die nieuwe kleuren is deze Black Edition in Raw Lacquer. De Brompton Black Edition is voor het eerst geïntroduceerd in 2015 en was meteen een groot succes, geïnspireerd door het nachtleven sprak deze nieuwe Brompton een jong en dynamisch publiek aan.

De Raw Lacquer lak is een nieuwe lak, die Brompton heeft ingevoerd na de verhuizing naar de nieuwe fabriek in London. De lasnaden onder de lak zijn nog steeds zichtbaar door een zwarte rokerige laklaag. Dit geeft een unieke look die door veel mensen gewaardeerd wordt. De onderdelen op deze Brompton vouwfiets zijn dan ook zwart in plaats van de klassieke zilveren accenten. 

De fiets is verkrijgbaar met het S, M of H stuur met 2 of 6 versnellingen. Zoals gebruikelijk bij Brompton, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om deze Brompton te configureren. Zo is er de keus uit verlichting op naafdynamo, batterijverlicht of alleen reflectoren ook de keus aan verschillende lengtes van de zadelpennen maakt dat de fiets geschikt is voor mensen van verschillende lengtes.

Brompton Black Edition Raw Lacquer

Black Edition
1.460,
* Bagage
Reserveer direct
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten