BakfietsenBakfietsen

Of je nu makkelijk kinderen wilt vervoeren, boodschappen gaat doen of juist zware bagage moet transporteren, een bakfiets is een ideale oplossing. Bakfietsen zijn er in veel uitvoeringen, met versnellingen, tweewielers, driewielers, een grote bak een kleine bak en ga zo maar door! 
Zo vindt je makkelijk de bakfiets die voor jouw doeleinden is geschikt.

Bakfiets.nl CargoBike
De gewichtsverdeling van de Bakfiets.nl CargoBike is zo verdeeld dat je eigenlijk bijna niet merkt dat je met een bakfiets rijdt, het voelt bijna als een gewone fiets! De CargoBike is verkrijgbaar met een lang en kort model bak. Daarnaast kan je zelf kiezen hoeveel versnellingen je wilt en kies ook meteen een hippe kleur uit!
Oplossingen voor maxi cosi en met veel kinderen op pad. vraag ons gerust. Wij houden van uitdagingen. 

Bakfiets.nl CargoTrike
De Bakfiets.nl CargoTrike is de robuuste driewieler van Bakfiets.nl. Ook bij deze bakfiets kies je zelf het aantal versnellingen, kleur en of je een grote of kleine bak wilt. Met de driewieler hoef je niet meer af te stappen bij stoplichten, maar deze bakfiets rijdt wel weer wat zwaarder dan de tweewieler.

Welke Bakfiets.nl heb ik nodig?
Dat hangt af van de wensen en eisen die je stelt voor de bakfiets. Onze ervaring is dat voor het vervoeren van enkel kinderen en boodschappen de CargoBike met twee wielen het meest prettig fietst. De CargoTrike met drie wielen is uiteraard  ook goed geschikt voor het vervoer van kinderen, maar juist ook voor transport van bagage en goederen.

Het beste kunt u natuurlijk even beide modellen komen uitproberen en zelf beoordelen wat u lekker vindt rijden.

In onze showroom staan beide modellen altijd klaar voor een proefrit en onze verkoopadviseurs vertellen u alle ins en outs.
 


Waar moet je aan denken?

  • Een tweewieler of een driewieler?
  • Hoeveel kinderen/bagage moet erin kunnen?
  • Hoeveel versnellingen heb je nodig?
  • Er zijn vele opties mogelijk waar onze verkoopadviseurs u mee kunnen helpen.


Ons Topmerk : 

Bakfiets.nl

Bel voor u langskomt even welke merken en modellen wij in onze showroom op voorraad hebben.

Wilt u meer weten of even testen? Kom langs in onze showroom of neem eerst contact met ons op.