Azor vouwtandem Rohloff 14

Specificaties

Merk Azor
Wielmaat 26 inch
Versnellingen Rohloff 14
Materiaal Staal
Remmen Hydraulische velgrem
Type tandem

Beschrijving

Deze Azor tandem is compact op te vouwen, waardoor deze ook mee in de auto kan en makkelijker op te bergen is. De fiets is gemaakt van licht en sterk aluminium zodat de fiets slechts 29,3 kg weegt. Beide kettingen hebben een volledig dichte kettingkast, hierdoor komt vuil en water minder snel bij de ketting en hoort een vieze broek tot het verleden. De fiets heeft aan de voor- en achterzijde een lage instap, zodat de fiets voor iedereen geschikt is. 
Voor en achter zijn de magura hydraulische velgremmen gemonteerd, zodat u voldoende remkracht hebt als u tijdens u fietstocht opeens moet stoppen. 
Bovendien heeft de fiets een Rohloff versnellingsnaaf. Deze naaf heeft 14 versnellingen en heeft hetzelfde bereik als een derailleursysteem met drie voorbladen. De naaf heeft echter geen overlappende versnellingen meer. Ook is de naaf bijna geheel onderhoudsvrij en loopt deze gemakkelijk 100.000 km. Met deze naaf bent u op alles voorbereid en zal geen berg te hoog zijn.

Eventueel is er een freewheel crankstel zodat beide personen onafhankelijk van elkaar kunnen trappen. Ook is de fiets te krijgen met elektrische ondersteuning. Uiteraard is de fiets helemaal aan te passen aan uw wensen, komt u daarvoor langs in onze winkel. U kunt dan gelijk de fiets een keer testen!

Azor vouwtandem Rohloff 14

vouwtandem
3.889,
Azor optie's
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken