Azor vouwtandem Nexus 8

Beschrijving

Deze Azor tandem is compact op te vouwen, waardoor deze ook mee in de auto kan en makkelijker op te bergen is. De fiets is gemaakt van licht en sterk aluminium zodat de fiets slechts 29,4 kg weegt. Beide kettingen hebben een volledig dichte kettingkast, hierdoor komt vuil en water minder snel bij de ketting en hoort een vieze broek tot het verleden. Voor en achter zijn de magura hydraulische velgremmen gemonteerd, zodat u voldoende remkracht hebt als u tijdens u fietstocht opeens moet stoppen. Bovendien heeft de fiets een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf. Dit is een premium, die lichter loopt dan vele andere naven door het gebruik van naaldlagers en tegelijkertijd een groot bereik heeft.

Eventueel is er een freewheel crankstel zodat beide personen onafhankelijk van elkaar kunnen trappen. Ook is de fiets te krijgen met elektrische ondersteuning. De fiets heeft een redelijk lage instap en is te krijgen in maat 49. Uiteraard is de fiets helemaal aan te passen aan uw wensen, komt u daarvoor langs in onze winkel. U kunt dan gelijk de fiets een keer testen. Bij montage van eventuele extra's kan de levertijd toenemen, neem even contact met ons op of kom langs in de winkel en maak gelijk een testrit!


 

Azor vouwtandem Nexus 8

vouwtandem
2.619,
Azor optie's
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken