Azor Ameland Alu Oma Steps 7v
Azor Ameland Alu Oma Steps 7v

Specificaties

Merk Azor
Elektrische ondersteuning middenmotor
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 8
Materiaal Aluminium
Remmen Rollerbrake en I-brake

Beschrijving

De Azor Ameland met aluminium oma frame is nu ook te krijgen met Shimano STEPS elektrische ondersteuning. Het Shimano STEPS systeem is één van de lichtste en meest betrouwbare systemen op de markt.

 

De Azor Ameland heeft een retro look, maar is toch sterk en onderhoudsarm. Het aluminium frame is robuust en slijtvast. Toch is het een relatief licht en comfortabel frame door gebruik van aluminium. De Pick-up drager zit vast aan het frame, waardoor het stuur niet omklapt als de fiets stilstaat.

De fiets is duurzaam en kan goed tegen buiten staan. De lak is namelijk in drie lagen aangebracht, hierdoor is deze laklaag supersterk en zal er niet snel een beschadiging op de fiets komen. Ook alle onderdelen zijn RVS afgemonteerd, zodat er niet snel roest op de fiets komt.

Azor fietsen zijn volledig zelf samen te stellen en er zijn vele opties mogelijk. U kunt altijd langskomen in onze winkel om deze modellen te bekijken en alle opties na te lopen. De fiets is uitgerust met een hoogwaardig Brooks leren zadel en brede Schwalbe Big Apple banden voor extra comfort.

 

 
  • Sterk systeem

 

    De sterke Lithium ion accu (418 Wh) onder de bagagedrager levert genoeg stroom voor een maximaal bereik van 125 km. De accu wordt volledig opgeladen in ongeveer

    4 uur. De accu gaat lang mee en kan zeker 1.000 keer herladen worden zonder noemenswaardige slijtage. De motor heeft een walk assist, zodat u ook met de fiets aan de hand makkelijk vooruit komt.
  Als optie is een 500wh accu ook mogelijk.

 
  • Makkelijke bediening

 

Via het display krijgt u alle informatie tot u. U krijgt alle standaard fietsinformatie zoals snelheid, afstand en gemiddelde snelheid. Ook kunt u zien in welke versnelling en ondersteuningsstand u rijdt. Verder kunt u het display de verlichting, die aangesloten is op de accu, aan- en uitzetten.

 

U kunt de fiets bij ons in de winkel komen bewonderen, en belangrijker nog, de fiets uitproberen. Wij kunnen dan gelijk alle opties met u doorlopen, zo krijgt u de perfecte fiets en gaat u met plezier op pad. Uiteraard kunt u de fiets nu al bestellen. Het kan zijn dat de fiets besteld moet worden, de levertijd neemt dan we toe, neemt u daarvoor contact met ons op of kom even langs.

 

Azor Ameland Alu Oma Steps 7v

Ameland alu oma PU
2.949,
Azor optie's
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om het product te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten en gegevens door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer het product voor u gereed staat. Zo kunnen wij de service bieden die u van ons gewend bent.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten