VSF Fahrradmanufaktur Belt Lite
VSF Fahrradmanufaktur Belt Lite VSF Fahrradmanufaktur Belt Lite VSF Fahrradmanufaktur Belt Lite
Belt Lite

VSF Fahrradmanufaktur Belt Lite

De VSF fahrradmanufaktur Belt Lite is een special edition. De fiets is speciaal geschikt gemaakt voor de Gates Carbon Belt riemaandrijving. Deze riem is bijzonder sterk door het gebruik van carbonvezel. De riem is onderhoudsvrij en hoeft nooit gesmeerd te worden, hierdoor hoort een vieze broek tot de verleden tijd, ook is de riem bijna volledig geluidsloos en kunt u nog meer genieten als u door de natuur fietst. 

De fiets heeft een Shimano nexus 8 speed versnellingsnaaf. Dit is een premium naaf, waar gebruikt is gemaakt van naaldlagers voor minder weerstand. De remmen zijn Magura HS11 hydraulische velgremmen. De remmen hebben, doordat ze direct op de velg komen, veel meer stopkracht dan een traditionele rem. De Shimano naafdynamo in combinatie met de Busch en Müller verlichting met standlicht zorgen voor extra veiligheid. De fiets is uitgerust met Schwalbe anti-lek banden.

De fiets is verkrijgbaar in een heren en dames variant en in verschillende maten. De fiets wordt staandaard geleverd in matzwart, eventueel kunt u bij VSF de fiets in andere kleuren krijgen. De levertijd zal dan wel toenemen. Mocht u hierin interesse hebben kunt u contact met ons opnemen
U kunt bij ons in de winkel langskomen en de fiets bekijken, wij kunnen u dan ook adviseren. Uiteraard kunt u de fiets ook nu al bestellen!
*

1.349
Merk VSF
Wielmaat 28 inch
Versnellingen 8
Remmen Hydraulische velgrem
Type/Uitvoering Riem
x


Naar winkelwagen     of     Doorgaan met winkelen