Nieuwe update van Daan van Meeuwen

Nieuwe update van Daan van Meeuwen Mischien heeft u het al gezien, maar er is weer een nieuwe rijder toegevoegd aan de "onze rijders" pagina. Op deze pagina houden staan verhalen met een uniek of interssant verhaal over hun avonturen op en naast de fiets. Dit keer is er een echte wielrenner toegevoegd! Daan van Meeuwen is 18 jaar oud en zal aankomend seizoen wedstrijden rijden op de weg in de beloften categorie. Wilt u meer weten over Daan of een aantal gave foto's zien? Dan kunt u hier terecht. 

Daan is op het moment voor langere tijd in Spanje om zich daar ideaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Uiteraard doet hij dit op zijn Focus Izalco team sl van Kok Fietsen.  Daan verblijft in de Sierra Nevada, waar hij de keus heeft uit vele trainingsmogelijkheden. Hij heeft het daar erg naar zijn zin en het weer is er ook niet verkeerd. 

Bovendien rijd Daan met een Shimano Action Cam van ons, waarmee hij voor hele gave beelden kan maken. Zo mochten wij dit gave filmpje ontvangen, zeker de moeite waard om te kijken en stiekem zijn we toch wel een beetje jaloers. We hopen dat Daan het goed naar zijn zin heeft en we kijken uit naar nog meer mooie filmpjes, die wij uiteraard met u zullen delen.